• Ontdek nu dit handgemaakt merk.
  • Unieke designs met een mooie kwaliteit
  • Gepersonaliseerde cadeaus
Home » Novell in de shops!

Novell in de shops!

Gepubliceerd op 14 oktober 2020 om 15:44

Stappen zetten!

Wauwie, de laatste weekjes waren helemaal nieuw voor mij!

 

Al van toen ik Novell in bijberoep deed zei ik soms eens 'goh stel je voor, mijn producten in een echte winkel' lees: 'stel je voorn, mijn dingn in nen echte winkel'

Nen echte winkel is dan ook in mijn hoofd een volwaardige shop met een leuke rotatie van collecties, leuke merkjes samen, een mooi concept, toffe uitbater(s),... kortom een leuk geheel waardoor ik trots zou zijn om Novell daar te brengen..

 

Mijn focus op winkels was een plan voor over een klein jaartje.. Maar nu met de corona shizzl is het homeparty concept niet haalbaar.. waardoor we er nu volledig voor gaan.

 

Sinds kort ligt er dus een hele leuke exclusieve Novell reeks in Baboe (Veurne en Koksijde) Dit was dus de eerste lokale winkel waar ik heel graag Novell naartoe wilde brengen. 
Na de afspraak om Novell voor te gaan stellen en aan te bieden,

kreeg ik diezelfde avond mijn eerste bestelling binnen voor de winkels!!

Voor mij was dit dus een adem inhouden tierend moment... en dat deed ik dus ook.. (een paar keer) naast m'n man in de zetel.

Gelukkig wist die wel hoe graag ik dit wilde

Sinds kort is nu ook Terre Sauvage (een trendy zaak voor vrouwenkleding en interieur in Oostduinkerke) de thuis van een mooie reeks winter haarbanden van Novell. Dit bleek het ideale item te zijn voor haar winkel om aan de klanten te kunnen aanbieden als mooie accessoire of als cadeau idee voor de feestdagen.

Tot slot nog even vermelden dat ik volgende week nog 2 babyboetiekjes contacteer/bezoek om Novell in te krijgen :D

Duimen jullie voor Novell? <3 

 

Bedankt om te lezen en Novell steeds beter te leren kennen!

xoxo

Nimfa


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Christel Cuyvers
2 jaar geleden

Ik duim alvast mee! Jij gaat dat goed doen!! Je hebt alvast een mooie collectie!
Christel

Nathalie
2 jaar geleden

Origineel, stijlvol, uniek, vlot, liefde vol, mooi,..
Dat zijn de woorden die NOVELL beschrijven
En de combinatie met jou (Nimfa) = TOP !!!
Je streef naar perfectie, je doet je job met hart en ziel. En het is zeker te merken in je ontwerpen en accessoires. Doe zo verder je bent goed bezig ;) IK geloof in jou. En nog maar om te zeggen dat de service echt super vlot is, hoor ik elke keer van mensen ;)

Ashley Lambrecht
2 jaar geleden

Top! Super snelle service en op maat gemaakt.. een aanrader voor iedereen.

Veronique Perneel
2 jaar geleden

Top service, goede kwaliteit en enkel maar blije gezichtjes ❤

Anouck
2 jaar geleden

Je hebt echt DE feeling van top productjes te maken! Prachtig afgewerkt, leuke stofjes, kwaliteit, personaliseerbaar,... kortom alles wat moet om in een ‘echte’ winkel aanwezig te zijn! Ik duim mee dat er nog veel winkels novell in hun assortiment opnemen, want het is zeker een meerwaarde!

Gevaert Dominique
2 jaar geleden

Je doe dat geweldig, snel en verzorgt. Volledig in orde.
Blijf zo verder doen.

Shana
2 jaar geleden

SUPER kwaliteit de zelfgemaakte slabben zijn nu al 2 jaar in gebruik en nog altijd even goed van kwaliteit,
ook het fluo jasje viel erg in de smaak bij mijn dochtertje kortom een AANRADER