• Ontdek nu dit handgemaakt merk.
  • Unieke designs met een mooie kwaliteit
  • Gepersonaliseerde cadeaus
Home » Over ons » Algemene voorwaarden

DE VERKOPER

 

Eenmanszaak Novell met maatschappelijke zetel te Moeresteenweg 94, 8660 Adinkerke is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0711.806.289

Het BTW nummer is BE 0711.806.289

Telefoon: +32 479.726.744

E-mail: atelier.novell@outlook.com

Website: www.ateliernovell.be

 

Gegevens ondernemer

Zaakvoerder Nimfa Allyn 

Adres: Moeresteenweg 94, 8660 Adinkerke

Telefoon: +32 479.726.744

 

 

TOEPASSING

 

Elke online bestelling geldt als aanvaarding door de koper van onze algemene voorwaarden.

 

PRIJZEN EN PRODUCTINFORMATIE

 

Al onze prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW. De kosten van transport worden afzonderlijk vermeld. Voor België en Nederland bedragen deze 5,95 euro en is er een een minimumbedrag van 60 euro voor gratis verzending.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Eventuele aanpassingen nadien verplichten Novell er niet toe hieraan gevolgen te hebben. Novell behoudt zich het recht om, zonder voorafgaande aankondeging, wijzigingen in de gehanteerde prijzen en voorraad te voeren.

Novell tracht de productomschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken.

Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Extra informatie kan u steeds krijgen via onze contactgegevens waardoor u voor de aankoop steeds alles kan vragen over het product en/of werking ervan voor u tot aankoop overgaat.

Twijfel zeker niet om bijkomende uitleg over ons aanbod te verkrijgen. Hiervoor neem je contact op via ateliernovell.be of telefonisch op 0479.72.67.44

Via Facebook mag u ook steeds een berichtje zenden, klik op onderstaande knop om naar de Novell facebook pagina te gaan.

Foto's kunnen items bevatten die enkel dienen om iets visueel zo goed mogelijk te tonen zoals een kapstok, een plankje, een rekje,... Deze staan dan bij de omschrijving ook niet vermeld als onderdeel van het product.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

 

Novell is in geen geval aansprakelijk voor schade, van welke aard (letsel-, zaaks- of gevolgschade, zoals bedrijfschade e.d.) en omvang ook, welke is of wordt geleden als gevolg van of in verband met de aanschaf, de aflevering, het gebruik.